skip to Main Content

Onze diensten

Monumenten werk

Wij restaureren historische objecten en panden. Van tuinmuur tot stadspoort en van herenhuis tot kerk: door ons vakmanschap komen ze weer tot leven.

Door het restaureren met de juiste kennis, de juiste technieken en de juiste materialen worden de oorspronkelijke details weer zichtbaar. Dat vraagt om specialisten met grondige kennis van oude bouwstijlen en ervaring in het restauratiewerk. Wij zijn zulke specialisten. Met liefde voor het vak en passie voor elk project dat we onder handen hebben.

Ons monumentenwerk loopt uit een, neem een kijkje op onze website voor onze uiteenlopende werkzaamheden.

Renovatie

Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd en dus verbeterd terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van het project veelal toeneemt.

Renovatie zorgt er voor dat het project voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. Bijvoorbeeld het vervangen van enkele beglazing naar dubbele of isolerende HR++ beglazing. Of het herstellen van voeg- en gevelmetselwerken en gevelbetimmeringen die door de jaren heen zijn verkleurd, gescheurd of versleten.

Bij renovatiewerkzaamheden is de planning en de communicatie van groot belang. In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij vinden het erg belangrijk dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen de werkzaamheden volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Verbouw

Verbouwwerkzaamheden zijn bouwkundige aanpassingen in uw woning of bedrijfsruimte om het woon- en/of werkgenot te verhogen.

Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Uitbouw, zoals een serre of erker om extra vloeroppervlak en/of inhoud te creëren.
  • Aanbouw, zoals een garage of carport, waarbij er een extra ruimte aan de bestaande ruimte wordt toegevoegd
  • Opbouw; een extra verdieping, dakopbouw of dakkapel, waarbij er een extra ruimte op de bestaande ruimte wordt toegevoegd
  • Bouwkundig herinrichten, waardoor u efficiënter gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever wonen en/of werken in het gebouw. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject is een ervaring die de meeste mensen slechts één of enkele keren in hun leven aangaan. Van de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering kan Bouwbedrijf Nieuwenhuizen u van dienst zijn met de realisering van uw droomhuis.

Tijdens het ontwerpstadium creëren wij met elkaar het eerste beeld van het uiteindelijke resultaat. Samen doorlopen wij het gehele bouwproces. In de planning nemen wij beslismomenten op en met elkaar kijken wij welke keuzes er gedurende het bouwproces gemaakt moeten worden. Wij gaan met u op zoek naar het gewenste product in de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Door middel van systematisch overleg kunnen wij met elkaar de planning bewaken en prioriteiten stellen om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen. Door een open en transparante communicatie bent u altijd op de hoogte van actuele zaken.

Nieuwenhuizen

Het juiste fundament
voor ieder bouwproject.

Partners

Scheffer & Sminia groep
Bonarius Installatietechniek B.V.

Contact

T. 0251 235 996
E. info@bouwbedrijfnieuwenhuizen.nl

Adres

Schieland 26,
1948RM te Beverwijk

Back To Top