skip to Main Content

Renovatie

Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd en dus verbeterd terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van het project veelal toeneemt.

Renovatie zorgt er voor dat het project voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. Bijvoorbeeld het vervangen van enkele beglazing naar dubbele of isolerende HR++ beglazing. Of het herstellen van voeg- en gevelmetselwerken en gevelbetimmeringen die door de jaren heen zijn verkleurd, gescheurd of versleten.

Bij renovatiewerkzaamheden is de planning en de communicatie van groot belang. In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij vinden het erg belangrijk dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen de werkzaamheden volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Het dak van uw woning heeft veel te verduren. Regen, wind, warmte, kou en vorst laten hun sporen na. Van klamme en vochtige plekken, beschadigde of geschilferde dakpannen, tot lekkende goten, versleten voegen, kapot loodwerk en scheve dakpannen.

Gebreken aan het dak kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Een lekkage aan uw dak tast de onderconstructie aan. Een lekkende goot leidt tot houtrot. Oude pannen nemen teveel vocht op, waardoor het klam en vochtig wordt in huis. Bij vorst breken pannen en ontstaan er scheuren in het huis waardoor de isolatie van de woning wordt aangetast. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen, terwijl de warmte ontsnapt. Er ontstaat schimmel, de muren slaan door en het schilderwerk beschadigt.

Door uw dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Zo verlengt u de levensduur van uw dak en bespaart u kosten op lange termijn.

Wij helpen u graag bij
uw renovatiewerkzaamheden

Nieuwenhuizen

Het juiste fundament
voor ieder bouwproject.

Partners

Scheffer & Sminia groep
Bonarius Installatietechniek B.V.

Contact

T. 0251 235 996
E. info@bouwbedrijfnieuwenhuizen.nl

Adres

Lijnbaan 36,
1969 NE Heemskerk

Back To Top