skip to Main Content

Verbouw

Verbouwwerkzaamheden zijn bouwkundige aanpassingen in uw woning of bedrijfsruimte om het woon- en/of werkgenot te verhogen.

Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Uitbouw, zoals een serre of erker om extra vloeroppervlak en/of inhoud te creëren.
  • Aanbouw, zoals een garage of carport, waarbij er een extra ruimte aan de bestaande ruimte wordt toegevoegd
  • Opbouw; een extra verdieping, dakopbouw of dakkapel, waarbij er een extra ruimte op de bestaande ruimte wordt toegevoegd
  • Bouwkundig herinrichten, waardoor u efficiënter gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever wonen en/of werken in het gebouw. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Vindt u uw woonkamer te klein en is verhuizen geen optie? Dan kan een verbouwing of een aanbouw van/aan uw woonkamer de oplossing zijn. Hiermee creëert u meer leefruimte en woongemak. Als de ruimte er is, waarom zou u deze dan niet benutten?

Om een uitbouw te realiseren zijn er bepaalde richtlijnen, onder meer om uw veiligheid en die van omwonenden te waarborgen. Maar ook omdat de uitbouw moet passen in de omgeving en anderen niet mag hinderen. Soms is er een bouwvergunning voor nodig. Mocht dit zo zijn, dan kunnen wij u helpen bij de aanvraag.

Zowel een grote als een kleine badkamer bieden veel mogelijkheden voor aanpassing. U zult versteld staan.

Het verbouwen van een badkamer is geen langdurig proces. Vaak leveren wij binnen twee weken al op. Ook kunnen wij voor een tijdelijke sanitaire voorziening zorgen gedurende het bouwproces.

Bouwbedrijf Nieuwenhuizen biedt u een totaalaanpak om optimaal gebruik van uw zolderverdieping te kunnen maken. Dit kan door middel van een dakopbouw, dakkapel, dakvensters, maatwerk kasten en/of het plaatsen van een vaste trap.

Wij kunnen een veredelde opbergplek omtoveren in één of meerdere slaapkamers, kantoorruimte of wasruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergroot uw woon-
en/of werkgenot

Nieuwenhuizen

Het juiste fundament
voor ieder bouwproject.

Partners

Scheffer & Sminia groep
Bonarius Installatietechniek B.V.

Contact

T. 0251 235 996
E. info@bouwbedrijfnieuwenhuizen.nl

Adres

Lijnbaan 36,
1969 NE Heemskerk

Back To Top