skip to Main Content

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject is een ervaring die de meeste mensen slechts één of enkele keren in hun leven aangaan. Van de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering kan Bouwbedrijf Nieuwenhuizen u van dienst zijn met de realisering van uw droomhuis.

Tijdens het ontwerpstadium creëren wij met elkaar het eerste beeld van het uiteindelijke resultaat. Samen doorlopen wij het gehele bouwproces. In de planning nemen wij beslismomenten op en met elkaar kijken wij welke keuzes er gedurende het bouwproces gemaakt moeten worden. Wij gaan met u op zoek naar het gewenste product in de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Door middel van systematisch overleg kunnen wij met elkaar de planning bewaken en prioriteiten stellen om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen. Door een open en transparante communicatie bent u altijd op de hoogte van actuele zaken.

Uw droomhuis realiseren? Dat is een droom die voor de meeste mensen maar 1 keer uitkomt. Kies daarom voor een bouwbedrijf met ervaring die u bij staat tijdens het gehele bouwproces. Bouwbedrijf Nieuwenhuizen loopt het gehele project met u door, van planning tot oplevering, waardoor u naast een professionele kwaliteit ook een fijne bouwtijd zult beleven.

Wilt u uw verbouwing geheel uit handen geven? Kies dan voor een Turn Key oplevering.

Bij een Turn Key oplevering neemt Bouwbedrijf Nieuwenhuizen alle zaken op zich, van ontwerp tot oplevering. Zo gaat u totaal ontzorgd het bouwtraject in. Het enige wat u nog hoeft te doen is de sleutel om draaien (turn key) wanneer het project is afgerond.

Groeit uw bedrijf en heeft u meer bedrijfsruimte nodig? Gaat u met uw bedrijf verhuizen naar een nieuwe locatie, of bent u gewoon toe aan een nieuw bedrijfspand? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Nieuwenhuizen.

Bouwbedrijf Nieuwenhuizen loopt het gehele project met u door, van planning tot oplevering, waardoor u naast een professionele kwaliteit ook een fijne bouwtijd zult beleven.

Heeft u plannen voor
een nieuwbouwproject?

Nieuwenhuizen

Het juiste fundament
voor ieder bouwproject.

Partners

Scheffer & Sminia groep
Bonarius Installatietechniek B.V.

Contact

T. 0251 235 996
E. info@bouwbedrijfnieuwenhuizen.nl

Adres

Lijnbaan 36,
1969 NE Heemskerk

Back To Top